21-02-07

Wereldberoemd in Vlaanderen

Dat is de titel van de ondertussen al een hele tijd lopende show van Bert Kruismans (tevens een boek van hem). Het is toch weeral 100% Bert met deze show. Hij neemt echt geen blad voor de mond en iedereen die er maar aan kan geloven zal er ook aan geloven.

Waar gaat wereldberoemd over? Bert neemt hier een heel komische kijk op het feit dat iedereen wel zijn moment van bekendheid wil hebben. Hij speelt het hier met twee personages. Het eerste is een gewone burger die even het geluk of pech heeft om als twee druppels water op Kruismans te gelijken. Deze persoon heeft besloten om deel te nemen aan Idool. Dit 'typetje' komt later nog een twee of drie keer terug. Om te oefenen en later ook nog om verslag te brengen over zijn Idool deelname. Dit zorgt al voor lachwekkende stukken aangezien Bert echt over gaat tot zingen en het verkopen van niet officiële merchandising. Onderandere de enige echte Bert Kruismans snor..

Natuurlijk is het hoofdzakelijk echt Bert die de show doet. Hij stond weer scherp en begon over echt verschillende zaken. Wat mensen al niet doen als er iets gebeurd is om hun verhaal te vertellen aan de camera, of SOS Piet bellen voor hun kookproblemen, de Paffs enzovoort .. Het leuke aan zo'n shows is dat het nooit twee maal hetzelfde zal zijn. De dag dat ik er was vroeg hij aan het publiek of er allochtonen in de zaal waren. Er waren een nederlandse en een Estlandse aanwezig. Op die moment kon hij het gewoon niet laten om even te lachen met de nederlanders. Hier heeft hij de zaal dan ook volledig plat mee gekregen. Ik ga hier natuurlijk geen grappen vertellen ;) Daar moet je hem zelf maar voor bezig zien, anders kan ik de pret nog wel eens bederven!

Ik heb tijdens de hele voorstelling een paar keer de tranen in mijn ogen gehad van het lachen. Zo goed was hij en dat dan ook dankzij zijn prachtige stem, kop.. in het algemeen zijn lichaamstaal. Hij heeft deze show een hele tijd in Antwerpen gespeeld en doet dit nog twee dagen. Daarna gaat hij op tour door Vlaanderen, voornamelijk in culturele centra's. Maar je schrikt er toch van, van hoe snel en hoeveel zalen er al uitverkocht zijn. Persoonlijk kan ik nu al niet wachten op de Comedy All Stars, moet toch ook weer de moeite zijn.. Maar daar later meer over.

Als je Kruismans nog live wilt bezig zien, u kan de data hier vinden: http://www.kruismans.be/agenda.html

06:40 Gepost door Bart in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Grappig Best wel grappig dat je zus dat iedere keer weer zegt :-).
Bij mij was het gelukkig maar om te lachen en ik was nu ook wel zot aant doen (zotter als anders :p) ma wa wil je, nen dag op stap me 5 zotte mensen van rond de 16, ni moeilijk dat je dan hun kuren overkrijgt :p

Grtz MM

Gepost door: Mystery_Me | 21-02-07

Oeioei Dank u :-)
oei oei ik moet nog 16 worde dit jaar dat belooft... :p
Je hebt wel gelijk, ik herhaal ook vanalles tegen men zus, maar zonder haar zou ik toch ni kunne denk ik :-)

Grtz MM

Gepost door: Mystery_Me | 21-02-07

bdankt Bdankt voor je comment op mijn blog :)
PS:de jouwe is geod hoor
byezz

Gepost door: Gike | 22-02-07

De commentaren zijn gesloten.