27-02-07

Lux xl

Dat is de naam van het nieuwe Cultuurprogramma dat volgende maand van start gaat op Canvas. Denken dat ik een paar dagen geleden hier nog een stukje heb geschreven over het feit dat er te weinig cultuur op tv komt en dat dat cultuurnet er niet komt. Het lijkt wel alsof mijn geklaag werd verhoort.

Dus, wat voor een programma wordt dat Lux xl? Blijkbaar zal het iets zijn dat zo'n 50 minuten gaat duren op vrijdagavond en het zal worden opgebouwd rond een centrale gast. Voor we vrijdag zijn hebben we nog maandag tot donderdag te gaan en daar gaan ze blijkbaar korte cultuuritems rond die gast geven op radio en televisie. Al die stukjes krijgen de naam "Lux".

Ben toch eens benieuwd wat voor iets het gaat worden. Hopelijk wordt het niet zo'n ordinair praat programma waar men over het volledige leven en oeuvre van die gast gaat praten. Heb ook wel mijn bedenkingen bij die vrijdagavond. Net een avond dat vrij veel mensen weg gaan om wat te ontspannen en wat noemt men avond? Is dat al om 21u00 of pas rond 23u00? Ben al blij dat het iets van 50 minuten zal zijn want tegenwoordig proberen ze zoveel mogelijk naar die 30 minuten grens te brengen.

Als ik niet naar de film ben zal ik het zeker bekijken en ben ik wel naar de film ... nouja, gelukkig hebben ze de videorecorder uitgevonden. Programmeren we die wel en bekijken we het een dagje later. Hopelijk is het iets goed, cultuurwaardig en geen saai iets :)

 

18:02 Gepost door Bart in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Niet getreurd, je moet niet vastgevrozen zitten ze, ik wil zo ook wel eens langskome :p

Kben ook benieuwd. Eigenlijk kijk ik niet zoveel naar canvas, maar zal zeker eens kijken. (had hetzelfde met 'Comedy casino', khad er nog nooit van gehoord en toen Adriaan vd Hoof op school er over verteld had heb ik toch eens gekeken)

Grtz MM

Gepost door: Mystery_Me | 27-02-07

toffe man Adriaan vd Hoof :p

idd leuk bowling :p daarmee dat het mijn hobby/sport is :p alleen spijtig da mijn 'vader' daar vaak rondloopt maja :-) gewoon negeren en plezier make :p
naar welke bowling ga je (als ik vrage mag :p)

'tijd heelt alle wonden' is natuurlijk wel ruim, maar het wordt vaak dragelijk(er) door de tijd en dan denk je niet aan het gemis maar aan de leuke momenten :-)

Grtz MM

Gepost door: Mystery_Me | 27-02-07

Hij kwam in verband met de lessen nederands en kwam over zijn leven en wat hij doet vertellen.
Ik ga naar Annuntia Instituut in Wijnegem. Ik woonde daar vroeger ook maar ben in mei 2006 verhuisd, moet nu ongeveer 3kwartier rijden maar we wilde niet van school verandere :p en jij?

Superbowl kdenk ni da ik daar al geweest ben. toen ik via een jeugdclub meedeed aan wedstrijden kwam ik overal zowa (mol,luik, antwerpen,...) :p Mijn thuisbowings (waar de club trainde) zijn in antwerpen(aant plein van de sinksefoor), aan metropolis (ook antwerpe ) en brasschaat (Blue Ball) geweest. Nu speel ik alleen nog woensdag en soms maandag in Brasschaat

Grtz MM

Gepost door: Mystery_Me | 27-02-07

amai gij zijt lang onderweg, en ik dacht dat ik lang moest rijde :p

jep, vlak bij het water maar nu kom ik daar nimeer aangezien ik niets meer met de jeugd te maken heb :-)

Grtz MM

Gepost door: Mystery_Me | 28-02-07

:-) Bowling beheerst ook ons leven hier ... Birthe traint elke week ijverig. Zondag moet ze naar Namen voor het tweede deel van de nationale kampioenschappen.
Mag ik vragen wat je studeert?

Gepost door: anneke | 28-02-07

haha, kbedoel wel de jeugd van den bowling é (kdenk wel da ge da door had maar toch) :p ik speel alleen nog volwassen leageu :p
en bedankt voor 'snotneus', kzalt als een compliment opneme :p

slim gezien dat van om de tuin leiden :p
mja 'als je achteraf erop terugkijkt'... achteraf is te laat é :-) maja niet de beste is daarom nog niet een slechte oplossing hé

(voor anneke: was die vraag voor mij bedoeld?)

Grtz MM

Gepost door: Mystery_Me | 28-02-07

De commentaren zijn gesloten.