21-03-07

Bert Anciaux

Dit is dus onze minister van Cultuur. Jaja, u leest het goed CULTUUR en ik kan het ook niet goed geloven maar is blijkbaar wel zo. Je zou toch van zo'n persoon verwachten dat hij iets aan het cultuur aanbod doet hier in België maar echt gebeuren doet dat toch niet hoor. Oké, hij heeft geld gegeven voor verschillende projecten die op deze moment aan de gang zijn en waar ik geen kwaad woord zal over zeggen maar op tv blijft men daar toch mee achter. En dan vinden ze zoiets uit als Celebrity Shock..... En wie doet daar aan mee? Inderdaad onze minister van Cultuur...

Dat is echt om ziek van te worden. Als hij nu nog moest meewerken aan een programma dat echt voor Cultuur zorgt tot hier toe maar kun je dit Cultuur noemen? .. Wat gaat hij doen? Ohja, zich ritueel laten zuiveren in Mongolië.. Mensen toch, hij zou zijn tijd beter besteden aan goede zaken en niet aan zo'n belachelijk gedoe. Maarja, zal wel weer zo'n programma zijn waar ongeveer 500 000 leeghoofden zullen naar kijken en zolang die leeghoofden er zijn zal men ook zo'n programma's blijven ontwikkelen. Men zou beter al die programma's in één show stoppen. Big Brother All In. Ten eerste zit men dan al op zo'n derde rangs zender als Kanaal 2 en ten tweede zijn we van al dat soort programma's als de Pfaffs en dat Shock gedoe af.. 


 

16:45 Gepost door Bart in Actualiteit | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

ik ben dan toch niet 1 van die 500 000 leeghoofden hoor :p ksnap echt niet waarom mensen naar zoiets zien :p

Om de jongeman een pleziertje te doen heb ik op elk postje apart gereageerd (toch geprobeerd) *plaag plaag* had dan ook wat in te halen :p zowel lezen als plagen :p

Gepost door: Mystery_Me | 23-03-07

Hey Bart, hoe is het kerel? Ik ga genieten van deze zonnige zondag (dat zou de titel kunnen zijn van een Suske en Wiske boek) anyway... hoop dat jij ook geniet :)

Gepost door: die Hollander ;) | 25-03-07

Je hebt blijkbaar naar dat leeghoofdenprogramma gekeken zoals je zelf zegt. "Een ego wordt niet opgebouwd door een tekst op internet maar een persoon IRL"

Gepost door: Da maakt geen zak uit | 25-03-07

De commentaren zijn gesloten.