28-04-07

Roger Waters

Doordat ik het een paar dagen heel druk had ben ik hier een paar dagen niet meer kunnen komen dus zal ik het vandaag of het concert van Roger Waters hebben.

Woensdag avond zat ik dus in het Antwerps Sportpaleis voor wat een groots concert zou moeten worden en dat is het uiteindelijk gelukkig ook geweest. Het prachtigste deel was natuurlijk toen Roger Waters en zijn band de "Dark Side of The Moon" album begonnen te spelen. Pink Floyd kwam toen toch even terug tot leven voor heel veel mensen rondom mij!

Het eerste deel was voornamelijk solowerk van Waters met hier en daar toch nog snel even een liedje van Pink Floyd. Het blijft toch nog steeds prachtig gitaar werk dat je dan ziet met de (nog steeds) prachtige stem van Waters. Alleen spijtig dat je hem soms niet al te duidelijk kon verstaan. Maar laten we daar geen probleem van maken.

Verder hadden ze een prachtig decor. Op het scherm werd steeds een verhaaltje verteld en of foto's getoond van de oud bandleden van Pink Floyd. Per nummer kwam er meestal wel iets anders. Toen Waters een nieuw lied zong verscheen er zelfs een stripverhaal op dat de tekst zo mee vertelde. Was wel mooi om te zien allemaal.

De mensen die er waren hebben net zoals mij het volledige concert zitten genieten en voor diegene die er niet waren, wel mensen jullie hebben een groots iets gemist!

13:18 Gepost door Bart in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.